skip to Main Content

Stages bij blanksma

Bij ons werken aan je Toekomst

Jaarlijks hebben wij diverse stageplekken beschikbaar op MBO/HBO niveau voor studenten die een bouwkundige opleiding volgen. Wij bieden studenten de ruimte om zich persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen en met eigen inbreng te komen.

Wij maken van jou een echte bouw PRO! Dus ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Neem dan contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of er een plek voor jou beschikbaar is.

Werkvoorbereider

Als stagiair(e) werkvoorbereider ben je onderdeel van een projectteam voor een utiliteitsproject binnen Blanksmabouw.

Je ondersteunt de werkvoorbereider en projectleider in hun taken zoals het controleren van tekeningen van onderaannemers, uittrekken van hoeveelheden, vergelijken van offertes en ondersteunen bij de inkoop van onderaannemers.

Uitvoerder

Als stagiair(e) uitvoering ben je onderdeel van een projectteam voor een utiliteitsproject binnen Blanksmabouw.

Je ondersteunt de uitvoerder in zijn taken, zoals het bewaken van de 6 wekenplanning, het aansturen van bouwplaatspersoneel en onderaannemers en het bewaken van de veiligheid op de bouw.

Afstuderen

Samen met jou bekijken we welk onderdeel bij de Blanksmagroep verbeterd kan worden afhankelijk van de vraagstellingen binnen ons bedrijf en jouw interesses.

Hierbij bieden we jou een werkplek aan op onze werkvoorbereidingsafdeling waarbij je dagelijks begeleiding kan verwachten.

Kom in contact

Geïnteresseerd of gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail ons direct!

Back To Top