skip to Main Content

Ons DNA Organisatie

Wij zijn Blanksma Bouw

Het is inmiddels heel wat jaren geleden dat Blanksma Bouw is opgericht door de gebroeders Blanksma. In 1974 zijn zij gestart als kleine onderaannemer in de betonbouw. Vanaf die tijd ging het snel en heeft de organisatie zich verder ontwikkeld tot een volwaardige aannemer.
Wij hebben ons gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie van utiliteitsgebouwen en de afgelopen jaren houdt Blanksma Bouw zich ook steeds meer bezig met het realiseren van grootschalige woningrenovaties voor woningbouwcoöperaties.

Blanksma Bouw is een echt familiebedrijf met een aangename bedrijfscultuur met korte lijnen en een no-nonsens mentaliteit. We hebben vertrouwen in elkaar en gaan respectvol met elkaar om.
Door de jaren heen zijn wij dan ook bekend komen te staan als een betrouwbaar, onafhankelijk middelgroot bouwbedrijf waar het draait om vakkundigheid, betrokkenheid, nuchterheid en het aller beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Het tastbare bewijs hiervan is de grote portfolio van gerealiseerde projecten en tevreden opdrachtgevers.

Het is onze ambitie om langdurige relaties met onze opdrachtgever aan te gaan en dat betekent dat we na de oplevering van een project geen einde maken aan de samenwerking, maar mee blijven kijken en denken in het beheer en onderhoud van de vastgoedportefeuille. Dit geeft onze opdrachtgever de zekerheid van continuïteit en toekomstbestendigheid van elk object.

Kwaliteit & Veiligheid
Wij willen voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidsnormen. Onze organisatie beschikt dan ook over de volgende certificeringen:

  • VCA**: Veilig, verantwoord en arbeidsvriendelijk werken volgens de arbo-normering
  • ISO 9001: De norm voor optimale kwaliteit in bedrijfsprocessen
  • ISO 14001: De norm voor optimale milieuprestaties
  • Erkend Leerbedrijf: Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om talent te binden aan de mooiste sector die er is en onze medewerkers kunnen rekenen op extra scholing en opleiding
Back To Top